Busqueu un bon informàtic freelance?

Pensant en que el millor marketing és el boca->orella i viceversa (quan et deixen), un bon professional de creació web, programacions a mida o fins i tot visita a casa per donar un curs. Us recomano visitar www.quimrt.cat on podreu fer-vos el pressupost del que us costaria la visita o fins i tot el que costaria passar una cinta VHS a DVD.

Comentaris

 1. No tinc abuela, ni falta que em fa!! jeje
  Ara em veuré obligat a renovar la pàgina, cosa que ja fa temps que em volta pel cap.

  SALUT i records a la família!

  PD: quan puguis afegeix la possibilitat de subscriure's via RSS al bloc. És molt pràctic!

  ResponElimina
 2. Sí, sí jo puc donar fe que en Quim Ribera és el millor informàtic freelance de les guilleries.
  N'estic molt content de totes les feines que m'ha fet.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Molt agarït pel teu comentari

Entrades populars d'aquest blog

El Bitcoin inversió o moneda

Mobile First: responsive web design

Ja és oficial