El factor de productivitat

Llegint diferents fonts de noticies, podem veure com espanya està en uns nivells de productivitat molt baix i amb una diferència abismal, tenint en compte que aquí s'associa les hores del treball a hores de productivitat crec que ens costarà arribar als nivells dels països més productius. Però analitzem que vol dir el concepte de productivitat.
Es un indicador d'eficiència, però la productivitat es un concepte mes propi per a parlar de producció. Productivitat, ens indicara la relació entre el output o la producció de l'empresa per a un període determinat de temps i la quantitat de factors necessaris per tal d'obtenir aquesta producció.

Per altra banda, es important aconseguir avantatges competitius, també ho es comparar la taxa de creixement de la nostra productivitat. Augmentar la productivitat implicara la reduccio de costos unitaris, aixo implicara que puguem augmentar el benefici de diferents maneres, no variem el preu de venta parcial tindrem menors costos. També tenim la possibilitat de baixar el preu, augmenta la demanda, augmenta la quantitat venuda. En aquest cas l'augment de la quantitat venuda compensa perque els costos son mes baixos aleshores els beneficis pugen.
L'augment de productivitat no ha d'implicar una disminucio de la qualitat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Bing Maps la competència real a Google Maps