El gran silenci


M'agradaria comentar avui un llibre que em va agradar moltissim, i que tracte del tema de la prevenció de riscos laborals. El llibre es diu "El gran silenci" d'en Joan Junyent Dalmases, com l'autor totes les persones que ens dediquem en aquest tema sabem que falta molta sensibilitat en vers la prevenció i aquest llibre toca la fibra tant si ets tècnic, com operari, empresari, cap, etc. és molt recomanable, passa molt bé i aprofundeix en algunes parts que en els manuals no toquen com la part més crua de l'accident, ja que mor un treballador, un amic, conegut, company de feina, algú que és proper i que té una família, en definitiva una vida. La sinopsi del llibre:

Novel·la d'intriga

L’Àlex ha d'investigar l’accident laboral que va matar un seu amic. Per a la investigació haurà de recórrer a les lliçons rebudes d'un amable i sorprenent professor.

Anàlisis d'accidents

De la mà de l’Àlex viurem una història apassionant que ens durà a reflexionar sobre la vida, els accidents, les seves causes i com evitar-los; de la importància del treball en equip i de mantenir una actitud adequada i flexible enfront dels canvis.

Vull afegir que he tingut la sort de poder parlar amb l'autor i és una persona amb una idea molt clara de la prevenció, amb ganes d'engegar una cultura de prevenció en tots els àmbits i amb unes idees innovadores, que poc a poc van calant. Endavant!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3