Quantes mutues d'accidents hi ha?

Primer de tot m'agradaria recalcar que una mútua és una associació d'empresaris que mitjançant el reconeixement de la seguretat social, col·labora en la gestió de les prestacions d'accident de treball i malalties professionals, sota la direcció del ministeri de treball i sense anim de lucre.
Fins fa poc, existien aproximadament 20 mútues i fa anys havien arribat a més de 100, que està passant en el sector? Doncs que per indicacions del ministeri s'està reduint el nombre mitjançant fusions, absorcions, corporacions... per arribar a quantes? Suposo que a una quantitat que el ministeri pugui dirigir i supervisar correctament i no arribar a escàndols com el que fa poc a afectat a Mutua Universal.
Dels últims moviments en el sector tindríem corporación mutua que és l'agrupament de 8 mútues (segona a nivell estatal en nombre d'afiliats) i suma intermutual que és l'agrupament de 4 mútues. Amb tots aquests moviments quan com a empresa hem de triar quina mútua gestionarà les nostres quotes ens trobem cada vegada en menys per triar.
Numero actual de mútues, 10 que són: FREEMAP, CORPORACION MUTUA, ASEPEYO, SUMA INTERMUTUAL, UNIVERSAL, FRATERNIDAD, ACTIVA, INTERCOMARCAL, EGARSAT, BALEAR.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3