Ja és oficial


Bé, avui he oficialitzat el punt i apart en la meva feina actual per a partir de 1 de gener de 2009 ser microempresari i ben micro! La sensació abans de fer-ho m'ha sorprés, és una suma d'inquietut + incertesa + quelcom més que et passa pel cap... ho he resumit com: baixar amb el dragon khan sense saber si haurà la via per tornar a pujar. Però, dit i fet, i ara a començar a preparar tots els detalls que em falten pel dia D.
Estic preparant tots els serveis que oferiré en el portal "coporatiu" que és www.alteregoweb.com, actualment està en proves i vull canviar l'imatge i el logo (no m'agarada ara), ja aniré actualitzant el blog a mesura que vagi fent la sel·lecció del disseny.
Com diu un meu amic: "endevant les atxes!!"

Comentaris

 1. Al principi hi ha feinada de boig, però es fa sola amb l'empenta i il·lusió inicial. I el què també ajuda són els comentaris i els ànims d'amics i coneguts.
  Felicitats per la decisió!

  ResponElimina
 2. Jo veus, no m'he atrevit a pujar al dragon khan directament, abans he anat per l'estampida: Mantinc les dues feines (i el que costa!).

  Molta sort!

  ResponElimina
 3. Hola crack, et desitjo tota la sort del món. Espero que aquesta nova aventura que comença vagi molt bé, i no vull qe pensis ni en dragon khans ni amb huracan condor, sino amb l'acceleració del furuis baco XD. petons

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Molt agarït pel teu comentari

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030