Resolució pantalla navegador

A vegades quan parlo amb usuaris d'Internet sobre la importància de la resolució de pantalla amb el navegador, em trobo amb el dilema hi ha gent que encara utilitza la resolució (ja obsoleta) del típic 800x600. Avui fent un anàlisi de la meva pàgina web, he observat tal com mostro a la figura, que inclús el 1024x768 està perdent pistonada... cada vegada hi ha pantalles més grans i els portàtils ja utilitzen resolucions 16:9. Per tant senyors i senyores si tenen una resolució 800x600, em sembla que hi haurà algunes web que no veuràn com toca!
PD: Em sembla que ara ja no hi haurà una resolució estàndard pel 80% de la gent.. n'hi haurà moltes tal com es pot veure.

Comentaris

  1. Jo encara tinc algun desgraciat (com a carent de gràcia) que va a 640x480.

    Normalment treballo les webs a 1024x768, resolució que em semblava més que decent fins que vaig conèixer els senyors "Netbooks", que van a resolucions inferiors, sobretot d'alçada.

    Així que senyor meu, encara que hi hagi molta gent amb pantalla a 1200 ... li recomano que no s'avançi al temps! I sigui conscient que pel client, la resolució es redueix moltes vegades a veure les lletres més petites o més grans.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Molt agarït pel teu comentari

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030