Creix un 64% el nombre d´empreses que venen per Internet


Llegeixo el següent a Diari de Girona: El 16% de les empreses catalanes de més de 10 treballadors utilitzen Internet per vendre els productes, segons l'enquesta sobre l'equipament i usos de les tecnologies de la informació i la comunicació a les empreses (TIC-Empreses 2007-2008) de la Fundació Observatori per a la Societat de la Informació de Catalunya (FOBSIC) i l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat). Això representa un increment del 64% en comparació a la darrera enquesta (2206-2007), L'estudi, presentat aquest divendres, marca també un increment del 32% de les empreses que utilitzen la xarxa per comprar. Les empreses catalanes en general estan per sobre de la mitjana europea en equipament TIC.

Els resultats de l'enquesta, en què han participat més de 3.500 empreses de tot el país, han estat presentats aquest divendres pel secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, acompanyat del director general de la Societat de la Informació, Josuè Sallent, a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, a Barcelona.

L'estudi revela que 7 de cada 10 empreses es relacionen amb l'administració mitjançant Internet, només un punt per sota de les dades de l'Europa dels 15. Quant als treballadors, una mica més de la meitat (el 52%) utilitzen ordinadors en les seves tasques habituals i un 42%, com la mitjana de l'Europa dels 15, Internet.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030