Perd l'atur pels guanys d'Adsense del seu blogUn advocat de l'estat de Nova York tenia un blog sobre menjars en restaurants. Aquest blog li proporcionava uns ingressos de 1,30 dòlars per dia a través de la publicitat mitjançant l'AdSense de Google. Després de quedar-se sense feina, Karin va demanar i va rebre les prestacions per desocupació de 403 dòlars a la setmana. Ella va continuar rebent beneficis després de mudar-se a St Louis. El seu bloc, STL, va continuar siguent actualitzat durant tres mesos abans de rebre el seu primer xec d'AdSense d'uns $ 100. Els seus ingressos d'AdSense van arribar al Departament de Treball de Nova York el qual va començar una complicada cadena d'esdeveniments que finalment van conduir a Karin a perdre els seus beneficis, mentre que el Departament de Treball va investigar la naturalesa del seu negoci.

Segons l'Estat de Nova York, els ingressos per publicitat d'Adsense era una ocupació per compte pròpi incompatible amb els ingressos per desocupació. (Us ho imagineu aqui a espanya??)

Comentaris

  1. M'ho imagino i crec que passaria igual. L'atur a Espanya no és incompatible amb una feina a jornada parcial, però si a una feina a jornada completa.

    Cobrar d'Adsense seria exercir una activitat econòmica que, davant la falta d'una altra feina, seria considerada "activitat a jornada completa".

    Ara, això seria una interpretació estricta. L'altra seria que hisenda tingués els mitjans d'arribar a aquest nivell de detall

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Molt agarït pel teu comentari

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3