Google Chrome OS Codi Obert


Avui Google ha publicat el codi de Chrome OS, el seu Sistema Operatiu que en principi ha de treballar sobre Netbooks.  L'han publicat un any abans de  donar-lo als creadors de maquinari pels usuaris finals, així és poden realitzar proves i els desenvolupadors de tot el món poden crear-ne noves aplicacions. Adjunto una captura de pantalla i poso quatre pinzellades de com és i que representa:
Velocitat, simplicitat i seguretat són els aspectes clau de Chrome OS. El sistema operatiu és ràpid i lleuger, engegar i utilitzar la web en uns pocs segons. La interfície d'usuari és mínima i la usabilitat màxima, i la majoria de l'experiència de l'usuari té lloc a la web. I tal com ho van fer per al navegador de Google Chrome, es torna a un entron bàsic i un complet redisseny de l'arquitectura de seguretat del sistema operatiu subjacent per a que els usuaris no hagin de fer front a virus, malware i actualitzacions de seguretat. Només funcionarà.

Comentaris

 1. Hola Albert

  Voldria saber on puc baixarme el google chrome os per instal.lar al meu pc? si pot ser el link directe ?
  Perque em sembla que es una beta ,oi ?

  Moltes gracies

  ResponElimina
 2. Hola Albert

  Me gustaría que por favor me dijeras donde puedo descargarme el google crhome os ? Es una versión beta , verdad ?

  Muchas gracias

  ResponElimina
 3. Bon dia Jsramon,

  Per descarregar-lo ho pots fer aquí: http://www.chromium.org/chromium-os/building-chromium-os
  Et recomanen disposar de linux (millor Ubuntu), et baixes el codi i el compiles. Després el tindràs com una aplicació més. Pensa que està preparat per un entorn de desenvolupament no per ús. De fet actualment ésta en procés de millora i creació d'aplicatius.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Molt agarït pel teu comentari

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030