Google Chrome per MAC i Linux


Google Chrome, el navegador web, ara ja està disponible per a Macintosh i ordinadors amb sistema operatiu Linux. Google va llançar per primera vegada el seu navegador per a Windows el setembre de 2008 en resposta a la forma en que Internet havia canviat. A mesura que la web ha anat creixent, la gent ha començat a fer coses més i més potents online - banca, xarxes socials, multimèdia - però no semblava que els navegadors haguessin millorat per ajustar-se a la Internet moderna. La versió per a Windows del navegador Chrome té ja més de 40 milions d'usuaris a tot el món.
Les característiques clau de Chrome inclouen:

  • Velocitat. Chrome està dissenyat per posar-se en marxa ràpidament i per a executar aplicacions web i pàgines web amb rapidesa. L'objectiu és que puguis sentir la diferència en velocitat online amb Chrome.
  • Simplicitat. Chrome simplement hauria de funcionar. El seu disseny senzill i sobri segueix els mateixos principis que la pàgina principal de Google.
  • Seguretat. Tots els programes en Chrome s'executen en línia, de manera que cada pestanya funciona dins d'un recinte de seguretat, fent més difícil que virus i malware danyin el teu equip.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030