Google Chrome per MAC i Linux


Google Chrome, el navegador web, ara ja està disponible per a Macintosh i ordinadors amb sistema operatiu Linux. Google va llançar per primera vegada el seu navegador per a Windows el setembre de 2008 en resposta a la forma en que Internet havia canviat. A mesura que la web ha anat creixent, la gent ha començat a fer coses més i més potents online - banca, xarxes socials, multimèdia - però no semblava que els navegadors haguessin millorat per ajustar-se a la Internet moderna. La versió per a Windows del navegador Chrome té ja més de 40 milions d'usuaris a tot el món.
Les característiques clau de Chrome inclouen:

  • Velocitat. Chrome està dissenyat per posar-se en marxa ràpidament i per a executar aplicacions web i pàgines web amb rapidesa. L'objectiu és que puguis sentir la diferència en velocitat online amb Chrome.
  • Simplicitat. Chrome simplement hauria de funcionar. El seu disseny senzill i sobri segueix els mateixos principis que la pàgina principal de Google.
  • Seguretat. Tots els programes en Chrome s'executen en línia, de manera que cada pestanya funciona dins d'un recinte de seguretat, fent més difícil que virus i malware danyin el teu equip.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur de les comunicacions no passa pel 5G ni el 6G

Flone, el teu smartphone no vola?

Hybrid Blockchain per utilització general