Gestionar la reputació online

Tal com passa a la vida real, en el món online (internet) ens trobem amb el mateix concepte. Però amb la diferència que té una expansió molt més gran i arriba a molta més gent. 
Algunes grans marques al principi no en van fer gaire cas, i això els va acabar passant factura. Com a l'empresa kryptonite amb un dels seus candaus per bicicletes, que li van suposar unes pèrdues multimillonaries. Poc a poc, han anat fent els deures i cada cop més s'han preocupat de saber que en diuen els seus consumidors. Amb el temps el tipus d'empresa que s'en està preocupant és més petita i ara gràcies a les xarxes socials, moltes empreses estàn intentant gestionar la seva pròpia reputació online. Però, és així de fàcil? Quan les coses van bé..no hi ha problema, però que fer durant una crisis de la marca? una mal servei? La millor resposta, sempre ha de ser positiva, i reconèixer els errors si n'hem comés algún. 
Per altre banda, hi ha la reputació online personal, aquelles persones que es preocupen per algun resultat en les cerques pel seu nom o per problemes que han tingut amb certs usuaris en les xarxes socials, en aquest cas Alter Ego Ads gestionem i donem resultats.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3