Geolocalització a la teva web

Dia a dia amb la implantació de sistemes mòbils, la geolocalització és cada dia més important. No és el mateix buscar la paraula "laboratori alimentari" a Barcelona que a Madrid, ja que necessito a vegades un servei de pròximitat. Google ja està donant els resultats en funció de l'ubicació del que busca, per tant el pas necessari de tot webmaster és posar en la seva web els "GEOTAGS", les etiquetes que diràn als buscadors en quina regió està el nostre servei i a quants km a la rodona treballem. Per facilitar les coses, he trobat aquest generador de geotags que us facilitarà la feina. Us genera el codi que heu de posar abans del i feina feta! Sort i que us trobi molta gent!!

Comentaris

  1. Molt interessant. De totes maneres encara tinc el dubte de si busco "laboratorios farmaceuticos" o "laboratorios farmaceuticos Madrid" si en el primer hi ha una bona optimització SEO i el segon te GEOTAGS, a qui dona preferència?
    Sense dubte cada cop més google esta arraconant als SEO's.

    ResponElimina
  2. Crec que el Geotags és un dels 200(i pico) factors de posicionament. Encara que s'hauria de veure el pes real dels Geotags respecte els altres.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Molt agarït pel teu comentari

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3