Internet World 2010

Bé del 27 al 29 d'abril vaig estar a la fira Internet World de Londres, com l'any passat, vinc càrregat d'ideas i amb moltes ganes de que les nostres empreses tinguin un bon nivell per poder vendre més per internet. Ens falta fer un llarg camí, però poc a poquet ;)
Conclusions del viatge:

  • Els mòvils guanyen terreny! I l'Iphone és el rei... (una dada d'ebay: 2008 =  25M $ en vendes a través del mòvil el 2009 = 168M $ ... conclusions?)
  • Es venen cada vegada més aplicacions que "escolten" les xarxes socials (molt curiós, quasi ningú desenvolupa sobre facebook i el que fan es desenvolupar eines que a través de les diferents APIs et dongui avisos de que s'està dient de tu i quan ... puntuació automatica de productes GENIAL!!... )
  • Desenvolupament de webs cada vegada amb més opcions (la web petita ja ni s'en parla... el que s'ha de fer és mantenir a l'usuari i persuadirlo per comprar el teu producte)
  • Molta especialització en el sector (les empreses s'especialitzen en un nínxol  = CMS / Movil / mail marketing...)
  • El SEO poc a poc perd força en favor de noves estràtegies, sobretot en sectors molt competits. (alguna exposició extremadament interessant)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3