Internet World 2010

Bé del 27 al 29 d'abril vaig estar a la fira Internet World de Londres, com l'any passat, vinc càrregat d'ideas i amb moltes ganes de que les nostres empreses tinguin un bon nivell per poder vendre més per internet. Ens falta fer un llarg camí, però poc a poquet ;)
Conclusions del viatge:

  • Els mòvils guanyen terreny! I l'Iphone és el rei... (una dada d'ebay: 2008 =  25M $ en vendes a través del mòvil el 2009 = 168M $ ... conclusions?)
  • Es venen cada vegada més aplicacions que "escolten" les xarxes socials (molt curiós, quasi ningú desenvolupa sobre facebook i el que fan es desenvolupar eines que a través de les diferents APIs et dongui avisos de que s'està dient de tu i quan ... puntuació automatica de productes GENIAL!!... )
  • Desenvolupament de webs cada vegada amb més opcions (la web petita ja ni s'en parla... el que s'ha de fer és mantenir a l'usuari i persuadirlo per comprar el teu producte)
  • Molta especialització en el sector (les empreses s'especialitzen en un nínxol  = CMS / Movil / mail marketing...)
  • El SEO poc a poc perd força en favor de noves estràtegies, sobretot en sectors molt competits. (alguna exposició extremadament interessant)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mobile First: responsive web design

Ja és oficial

Bing Maps la competència real a Google Maps