Ipad 2 dies després

El divendres va caure a les meves mans l'Ipad (versió Wifi+3G), he aprofitat aquests dos dies per fer proves i veure'n les prestacions (coses bones i coses dolentes). Comencem:
A primer cop d'ull dir que la pantalla és extraordinaria  (colors i lluminositat) realment HD! pel que fa a l'experiència tàctil insuperable (aquests són els dos punts més forts). Val a dir que no tinc Iphone, jo sóc més de Blackberry, per tant l'experiència en aquest entorn és poca. Bé, en aquests dos dies he provat totes les funcionalitats, navegació, mapes, APPS, GPS, sensors, etc. i si un et sorprén l'altre encara t'enganxa més, però comences a veure limitacions. Per exemple, ara per ara quasi tot el material està en anglès (e-books i la majoria d'apps), moltes de pagament si no és que instal·les les d'Iphone (no ho recomano!). 
El llibre digital per llegir-lo amb Ipad (anem malament) però el futur del llibre digital si és amb Ipad. Què vull dir? que hi ha llibres digitals que pots interactuar, i et fan part de la "trama", això si que és un llibre digital! Us recomano Alice in Wonderland (amb app per Ipad us agradarà!). 
Un altre punt fort, són els jocs, si si sé que no és una consola, però com si ho fos! Alguns jocs són increibles si ajuntes Tàctil més la posició de l'Ipad (sobretot cotxes).
Per últim, per no extendrem, la navegació per internet (m'agrada molt) en qualsevol lloc de manera fàcil i intuïtiva. I aqui arribem a un dels punts fluixos "el FLASH" no porta reproductor de flash, però per mi que no crec amb les webs flash no és gaire un problema. Visca l'HTML 5 (es veuen com s'han de veure!)
El que m'ha sorprés negativament és no poder reproduir MP3 o DIVX de manera fàcil :S (al final ho has de fer a través d'una APP). Però bé, si el que busqueu és un ordinador per consultar internet, correu i divertir-se una estona (amb xarxes socials o jocs), l'Ipad Genial!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030