Proves d'indexació de pàgines web

Arrel d'unes noves webs a publicar he pogut fer proves amb el nou sistema d'indexació de Google i comparar-ho amb Bing (el que en teoria hauria de ser el competidor). Les proves han vingut per poder respondre les següents preguntes?

1.- A un domini que acabo de comprar que és millor deixar una pàgina en blanc o la pàgina del hosting que hi ha per defecte?

2.- Els enllaços de Xarxes Socials ajuden a indexar més ràpid, ajuden a descobrir dominis nous?

3.- Google indexa primer la pàgina principal? o la pàgina que han enllaçat del domini?
Bé i les respostes en base a les proves que he fet aquests últims 15 dies:

1.- Hi ha molta diferència entre Bing i Google. Bing indexa el que hi hagi i tarda molt a actualitzar si deixes la pàgina del hosting ho tens pelut, millor una en blanc o unes petites dades. Amb Google si hi ha la pàgina en blanc o del hosting no indexa res, això fa que no tinguis problema el dia que publiques la web (però hauràs d'avisar-lo... seguim amb les altres respostes!)

2.- He pogut comprovar com els enllaços de les Xarxes Socials no serveixen per res per trobar nous dominis (excepte en Bing) per Google. Per pàgines noves en canvi (quan el domini està indexat) si que serveix.

3.- Google ni indexa primer la pàgina principal ni indexa primer la pàgina a la que els enllaços porten. Les primeres pàgines que dona en els primers resultats d'un domini nou ho sol fer per la importància en la navegació (més enllaços interns, però hi seguiré investigant, hi ha algún que ho ha fet diferent!).

Per millorar en posicionament: Provar, provar i apendre! :)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030