Acudit sobre CM, SEO i SEM

Acudit extret del blog ikhuerta.com.


Van un CM (community manager), un SEO i un SEM a una discoteca. Després de fer el degut checkin en Foursquare s'acosten a la barra i es troben en un racó a una rossa sensacional, d'aquestes de les que sense escriure un sol tweet arriben a passar els 10.000 followers.

El cas és que entre els tres arriben al consens que una conversió amb "la rossa" seria un veritable empenta a la seva reputació individual. Qui sap, fins i tot podria merèixer una portada de meneame ...

Per defencia, en ser l'últim que va arribar al grup -i de qui sempre diuen que té molt a demostrar-, deixen al CM via lliure. El tipus s'apropa, comença a escoltar l'entorn de la rossa ja esbrinar amb qui parla, amb qui es mou i que interessos li motiven. Després passa a fer-se el simpàtic amb totes les seves amigues intercanviant experiències i comentaris sobre la resta de gent de la discoteca.

Les amigues no triguen a parlar bé a la rossa del CM i. .. ¡Màgia! A falta d'1 hora per tancar el local la rossa es dirigeix al CM i comencen una apassionant conversa. Comparteixen telèfons, Facebook, fotos i fins i tot alguna carpeta del Dropbox. La nit acaba per al CM sense conversió, però amb una amiga i confident per a tota la vida.

Després de les mofes oportunes acorden que l'endemà provarà sort el SEO. El pobre porta ja diverses malalties seguides en les quals se li va arribar fins i tot a donar per mort i ningú li dóna molts telenotícies més. El SEO somriu triomfal, li han donat un dia sencer per preparar el terreny ...

La discoteca obre amb novetats al dia següent. Les columnes estan decorades amb fotos del SEO sota les quals un cartell cita "Aquest tio mola". Els temes que punxa el DJ aquesta nit van afegint la mateixa afegitó cada pocs compassos. Fins i tot els còctels estrella de la nit parlen del tema.

La rossa va a veure el CM, el seu nou mejorisimo amic i es troba amb aquest panorama. Demana la seva martini habitual al cambrer, que porta una samarreta amb el mateix cartell i que no dubta a repetir "Aquest tio mola" assenyalant contínuament. Aquesta nova nit transcorre per la pobra noia amb una seqüència de xavals mal pagats i amb un domini dubtós de l'espanyol que se li acosten comentant tot el que "mola el SEO", aquest noi que vindrà més tard. La conversa és monòtona, això sí, la varietat de frases per expressar-és enorme, cap aporta històries duplicades.

Hores després de començar la nit apareix el SEO, tranquil, disposat a recollir els resultats de la seva gran inversió (per la qual ha hagut de tornar a hipotecar la seva casa). Porta una samarreta negra que repeteix 200 variacions de l'expressió "jo molo". Només entrar al local se li acosta la rossa corrent i li comenta a cau d'orella: "M'han dit que el teu moles". El SEO, ple d'orgull i satisfacció contesta "Sí, jo molo" i així transcorren les següents hores. Sens dubte el SEO va acabar molandole a la rossa però parlava tant de les seves pròpies bondats i de si mateix que la rossa no va acabar convençuda del tot. "Potser en alguna segona o tercera revisita", va dir abans de marxar ...

Llàstima, el SEO només disposava d'aquesta nit. Ara li tocava el torn al SEM, que es va acomiadar cridant "molar sempre ha estat una keyword amb mala conversió !!!"...

Va començar la nit següent i el SEM va aparèixer amb les seves millors gales: Enfundat en cuir, amb rolex de diamants i el seu Android Honeycomb connectat a diversos comptes d'AdWords al mateix temps. Va esperar al racó on sempre es situava la rossa, una posició bastant destacada per la que va necessitar pagar més de 500 € / h al cambrer. Un cop aquí, es va limitar a esperar-la.

La rossa va aparèixer al cap d'una estona i es va asseure al seu lloc de sempre. Sorpresa es va quedar mirant al SEM, el qual, amb la major naturalitat del món va comentar, "A veure, anem al gra, Quanta pasta vaig a  de deixar-me per anar al llit amb tu?"

Comentaris

  1. Jajaja, brutal!!

    I ara, Albert, ve la pregunta obligada... i tu de quién eres? :P

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Molt agarït pel teu comentari

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030