Els TPV de les botigues online i els bancs

Avui mateix una clienta d'Alter Ego m'ha explicat els problemes que té al demanar el TPV virtual (terminal punt de venda), el comerç online té cada dia que passa més força i "alguns" bancs / caixes s'en han donat compte i estàn començat a potenciar-ho. Però, si no fan formació al seu personal ho porten clar!
Fa uns anys, quan es demanava a un banc o caixa un TPV virtual per poder fer cobraments mitjançant VISA o MasterCard et posaven una cara de poker i la frase que deixaven anar era "això ho demanarem a central", després et demanaven documentació i més documentació. ( ¬¬ negoci a internet)
La questió, que s'ha acabat el boom immobiliari, els negocis online són rentables i cada dia n'hi ha més, i els bancs i/o caixes es pugen al carro o perden un tren que han d'agafar si o si. Per tant, algunes entitats han començat a fer unes bones ofertes en comissions i manteniments per tal d'agafar quota de mercat, fins aqui bé. El problema bé en acostar-se a una finestreta per demanar una determinada oferta. Ni ells s'aclaren en la majoria dels casos. 
En el fons triis la caixa o banc que triis tot va a parar allà mateix (SERVIRED o sigui SERMEPA, 4B, i alguns més minoritaris, almenys a catalunya.)
De les millors ofertes que he vist últimament aquesta del sabadell m'ha semblat la més interessant, amb una comissió del 0,85% sobre vendes sense manteniment mensual o 0,4% però amb 18€/mes. De totes maneres, el problema està l'explicació i la claredat (diferències entre TPV presencial, TPV mòbil i TPV virtual). Em sembla que aviat faré una comparativa de preus, pels que heu de triar un TPV. Srs. a posar-se les piles!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030