La nostra vida digital estarà al CloudEl títol d'aquest post, és la frase que ha deixat anar l'Steve Jobs en la presentació del nou sistema operatiu d'Apple, el LION, de fet aquesta frase pels que fa temps que estem a internet no és més que una afirmació d'alguna cosa que ja donem per feta.
A partir d'aqui, cal destacar que el nou sistema operatiu d'Apple integra tots els serveis amb conexió a internet, i permet la sincronització total entre dispositius, les dades curioses és que han aumentat la venta de MAC's (gens sorpenent a hores d'ara) i que 3/4 parts són portàtils. Apple, ja inicia amb aquest sistema operatiu la convergència amb iOS (mòbils), sino temps al temps.
Pel que fa a iOS5 apareix la nova versió amb integració amb twitter (estaràn contents), el nou iCloud (dades al núbol) i apareix l'iMessage (trend topic d'avui a twitter) el qual imita el Whatsapp o el Blackberry message (que te fervents seguidors entre el públic més jove). Pel que sembla, en Jobs (si és que es pot tutejar) em sembla que la frase que va deixar anar quan va "plegar" és tot un presagi: "Vaig arribar amb una empresa de PC's i marxo deixant una empresa de mòbils".
Els enllaços del dia:  Noticia Novetats Apple, Model Barça, i el video que us deixo sobre el nou windows 8 on es veu que microsoft ha entés que el mercat dels PC's s'acaba, s'assembla més a la pantalla d'un mòbil que a un PC's (estàn els usuaris preparats pel canvi que ve?)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030