Actualitzacions Algoritme Google 2011Panda "Flux" - 5 octubre 2011
Matt Cutts a Twitter: "expect some Panda-related flux in the next few weeks" and gave a figure of "~2%". Una possible actualització de Panda es va produir el dia 3. Prenent una mirada més propera a la de Google Panda 2.5 "Flux"
Panda 2.5 - 28 setembre 2011
A cap d'un mes, Google va llançar una nova actualització de Panda. Els detalls específics del que ha canviat no estaven clars, però alguns llocs, van reportar grans pèrdues.
516 Actualitzacions - 21 setembre 2011
Això no va ser una actualització, però va ser una revelació increïble. El CEO de Google Eric Schmidt va dir al Congrés: que Google va fer 516 canvis en el 2010. La veritable sorpresa? Els experts van avaluar a més de 13.000 actualitzacions.
Elements de la paginació - 15 setembre 2011
Per ajudar a resoldre els problemes d'arrossegament i la duplicació creada per la paginació, Google va introduir el rel = "next" i rel = "prev" atributs de l'enllaç. Google també va anunciar que havia millorat la consolidació automàtica i canònica per "Veure totes" les pàgines.
Ampliat Sitelinks - 16 agost 2011
Després d'experimentar durant un temps, Google va llançar oficialment el lloc ampliat els vincles, amb major freqüència per a les consultes de la marca. Al principi, es tractava de 12 paquets, però Google sembla limitar l'ampliació del lloc d'enllaços a 6, poc després de la posada en marxa.
Panda es fa global (2.4) - 12 agost 2011
Google Panda va començar a nivell internacional, tant per Anglès a nivell mundial i a les consultes d'idomes locals, excepte per al xinès, japonès i coreà. Google va informar que això va impactar en el 9.6% de les consultes en els països afectats.
Panda 2.3 - 23 juliol 2011
No estava clar en un principi si els factors de posicionament eren nous o es tractava simplement d'una actualització de les dades de Panda i els factors de rànquing.

Google + - 28 juny 2011
Després d'una sèrie d'errors en els mitjans socials, Google va llançar un seriós atac a Facebook amb Google +.
Panda 2.2 - 21 juny 2011
Google va continuar amb l'actualització de Panda afectant a nous llocs i les dades guardades, i la versió 2.2 va ser reconeguda oficialment.
Schema.org - 2 juny 2011
Google, Yahoo i Microsoft van anunciar conjuntament el suport a un enfocament consolidat de dades estructurats. També van crear una sèrie de nous "esquemes", en un aparent intent d'avançar cap als resultats de cerca encara més rics.
Panda 2.1 - 9 maig 2011
Inicialment conegut com "Panda 3.0", va aparèixer per llançar una nova ronda de canvis. Aquests canvis no van ser discutits en detall per Google i sembla ser relativament menors.
Panda 2.0 - 11 abril 2011
Google va llançar l'actualització de Panda a totes les consultes en Anglès a tot el món (no limitada als països de parla anglèsa). 
El botó +1 - 30 març 2011
En resposta a la competència per les principals xarxes socials, incloent Facebook i Twitter, Google va llançar el botó +1 
Panda / Farmer - 23 febrer 2011
Una actualització que ja es va notar molt a la xarxa que afecta fins a un 12% dels resultats de cerca (un nombre que va venir directament de Google). Panda semblava acabar amb contingut duplicat, granges de contingut, els llocs amb alt contingut d'anuncis, i una sèrie de qüestions de qualitat. Panda es va llançar i a l'abril va arribar a Europa.
Reconeixement d'actualització - 28 gener 2011
En resposta als casos d'spam, Google va llançar una actualització per ajudar a resoldre l'atribució de contingut. Segons Matt Cutts, això va afectar al voltant del 2% de les consultes. Va ser un clar precursor de les actualitzacions de Panda.
Pena de Overstock.com - Gener 2011
En un gir poc freqüent d'esdeveniments, overstock.com va ser penalitzat fortament per Google, aixi mateix JCPenney també va tenir un mal comportament similar. Ambdues situacions representen un canvi d'actitud de Google i anunciava l'actualització de Panda.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3