Posicionament web Girona i Posicionament web Barcelona

Hi ha coses curioses, i és els canvis que ha fet Google últimament. En principi alguns blogs temàtics els ha menys tingut en algunes referències i han pujat algunes webs coporatives amb més contingut (densitat de paraules clau) sobre la temàtica de la paraula clau. 
Fent un petit estudi de posicionament per un client del sector tecnològic, m'he començat a trobar aquest bloc en resultats orgànics que m'han sorprès. Paraules com "posicionament Girona", "posicionament a Girona" o inclús "posicionament seo" més algunes variants va apareguent aquest blog. Fa poc parlar de SEO era per perfils tècnics, en canvi actualment ja la majoria de gent que es dedica al comerç electrònic té molt clar que signifiquen aquestes sigles (només cal veure els anunciants que hi ha). 
Però més enllà, hi ha les paraules "posicionament web" que encara no surt o podria sortir per "posicionament web girona" o en el nostre cas "posicionament web figueres". Encara que ja hi surt Alter Ego - Consultoria i serveis web, o sigui que tot queda a casa. 
Si has arribat fins aqui a través del buscador contacta amb mi! ;)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3