Oracle - Feliç Any Nou 2012!

I un any més al sac, apa i ja en són uns quants d'aquest bloc. Continuo amb la serie "Oracle" de cada final d'any sobre les previsions que vaig fer pel 2011 i les noves previsions sobre el 2012, a veure com han anat! :)Repàs 2011:Dispositius mòvils: Crec que serà un any molt fort per aquests tipus de dispositius, i la més que esperada entrada de MeeGo acabarà de forçar-ho. FAIL per la part de MeeGo, GOOD pels dispositius.
Xarxes Socials: Si fa no fa ens quedarem més o menys igual. GOOD
Noves entrades: Gran any per les empreses de cupons de descompte i algún participant més en sistema de viatges o grups de compra!! Al loro! GOOD però no tant com l'esperat!
Cloud Computing: Aquest 2011 crec que si que en serà l'any, a Alter Ego ja ho estem notant, a més l'entrada de Chrome OS ajudarà força! GOOD, però no per Chrome OS
E-Marketing: Tot el posicionament i potencia d'anuncis a la xarxa seguirà aumentant de valor i més encara quan la competencia no para de creixer. GOOD
Vendes online: Crec que serà el gran any de compra de menjar per internet, aquest any ho ha estat la roba... però això no ha fet més que començar. FAIL
Alter Ego: ja que hi som, comencem l'any 2011 creixent amb un altre membre a l'equip, en aquest cas al departament d'e-marketing, treure una nova web i tot fa pensar que serà un any per treballar de valent i donar el millor servei possible al millor preu. El 2011 serà un any d'internacionalització i continuar l'expansió  en el mercat nacional. GOOD (2 persones més a l'equip)

Auguris 2012:


Dispositius mòvils: Continuarà la seva expansió, sobretot es notarà en les visites a webs. 
Webs mòvils: M-commerce, Començarem a sentir a parlar cada dia més de les webapps i el comerç electrònic haurà de fer un pas endevant en aquest món.
SEO mòvil: En sentirem a parlar, potser cap a l'últim trimestre. 
Cloud Computing: Les pymes ho demanaràn més que mai :)
E-marketing: amb la necessitat de vendre més que mai, l'e-marketing a les xarxes socials potser que tinguin un fort impuls.
Nous serveis: Ens podem trobar alguna sorpresa per finals d'any.
Desembre 2012: no crec que passi res ;)
Telefonia IP: podria ser l'any més adient per aquesta tecnologia tant en fixes com en mòvils.
Electrònica de consum: primers aparells amb pantalla flexible pel gran consum.
Alter Ego: un any més comencem creixent i amb un altre membre a l'equip a partir del 2 de Gener, en aquest cas s'incorpora per l'àrea de Disseny. Augmentem els serveis que podem oferir i fem un pas endevant a una solució global pels nostres clients.  Per altre banda, treballarem de valent per aconseguir els objectius que ens hem marcat, la nostra part mòbil és la que més creixarà. Les nostres solucions de m-commerce, veuràn la llum molt aviat més alguna que altre sorpresa.
En fi, esperem que aquest 2012 no sigui tan negre com el pinten, perquè al final un any serà el de pujada! Serà aquest, penso que si! Feliç 2012 a tot@s!!!Comentaris

  1. Crec que et deixes el més important, la Televisió! l'any 2012 serà l'any de les AppsTV

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Molt agarït pel teu comentari

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030