CES 2012: La mort del portàtil, benvingut Ultrabook

La fira més gràn d'electrònica tanca les seves portes i ens deixa una serie de presentacions de productes que seràn la tendència durant aquest any i l'any que ve. 
El que ha destacat més que la resta han estat els Ultrabooks (marca registrada per Intel), que són? Són portàtils però amb un pes molt més baix amb una alçada inferior als 20mm i les prestacions d'un portàtil, per què ens entenguem un Macbook Air però per fer anar windows, linux... La inspiració a Intel li va venir al veure que hi havia gent que comprava el Macbook Air per instalar Windows. Eus ací, doncs el neixament d'aquesta nova onada de portàtils però ja no seràn com els coneixiem... la bateria d'aquests sol durar més de 8h (de mitjana). 
Per altre costat, moltes presentacions van anar cap a la TV però amb el concepte de SmartTV (igual que SmartPhone) per tant la TV deixa de ser la caixa "tonta" per ser la caixa "llesta", amb serveis de conexió a internet i aplicaicons pensades per utilitzar desde el sofà. Important el fet de Ubuntu TV (versió de linux per TV).
Algunes presentacions noves, tant de mòvils (però en aquest cas molts esperen la propera cita que serà a BCN al febrer, per cert si algú hi va quedem! ;) ) i per últim la presentació oficial de Windows 8, windows ara serà Cloud si o si! Un bon pas per Microsoft!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030