Pròximes fires ecommerce

Cada any, em platejo a quines fires / congressos assistir, per un costat per estar al dia de les novetats més importants del sector i per altre banda per contactar amb empreses col·laboradores, amb les quals hem arribat a acords estartègics per els nostres clients. (nacionals i internacionals)
Les fires que assistiré aquests 3 propers mesos, per si algú s'hi vol apuntar, seràn:

Mobile World Congress 2012. 27/02/2012 a 1/03/2012. Crec que en aquest cas sobren les presentacions, la fira més important del sector del mòbil a nivell mundial, un dels sectors que està despuntant més. En la meva opinió, una de les fires més importants del món en el sector tecnològic després del CES de Las Vegas. Gràcies a blackberry per la invitació.

eShow Barcelona 2012. 14/03/2012 a 15/03/2012. Arriba a Barcelona eSHOW l'esdeveniment internacional sobre negocis a Internet. Amb seu a Sao Paulo, Madrid, Lisboa, Istambul i Barcelona, aterra a la ciutat comtal la millor fira professional de comerç electrònic, màrqueting online, hosting & cloud i social mitjana d'Espanya. Com a fira d'e-commerce nacional, allà estarem. 

Internet World 2012. 24/04/2012 al 26/04/2012. Com cada any a Londres es celebra una de les fires més importants d'internet, en un dels països amb més penetració dels negocis a la xarxa, Internet World està dividit en 6 segments: e-marketing, e-commerce, social media, CMS world, cloud & hosting i mobile. Les darreres novetats hi seràn presents.

A través del meu twitter/alemany o d'aquest blog, aniré recollint la informació i novetats d'aquestes fires.

See you! :)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030