L'onada que ve

Gràfic extret de El País, els serveis mòbils tenen una penetració a les llars superiors a qualsevol altre a la història.
Bé, el temps passa depressa. Tal com vaig posar en un dels posts passats, ja he assistit a les tres fires: Congrés de Mòbils BCN, eShow BCN i per últim Internet World Londres (i al mateix temps InfoSecurity Londres). 
Les conclussions d'aquestes fires són fàcils de resumir, la primera de totes, els dispositius mòbils no només superaràn a tots els altres dispositius sino que a més es convertiràn en el centre, com a punt principal de conexió. Aquest gràfic d'aqui dalt és extret d'aquesta noticia del El País.
Segons dades de Google Mobile, actualment per cada PC es venen 2 tablets i 3 smarthpones. La penetració de Internet mòbil aviat passarà a la penetració d'internet tradicional.
Per altre costat, un dels temes que vaig seguint d'aprop que és l'e-commerce, sembla que venen canvis i no petits. Els nous sistemes de vendes, multi-canal i multi-contingut als quals sense saber-ho ja hi estem treballant a AlterEgo Web, fan que la pròxima onada de botigues online canvi molt respecte a les actuals, nous mètodes i el més curiós sistemes de compra compartida entre dispositius (molt interessant). Curiós que a la fira de Barcelona d'eShow ni s'en va parlar de tot això... personalment la fira no em va agradar gens (últim any que hi vaig). En canvi, a la part d'e-commerce d'Internet World la cosa, va ser molt diferent!
Conclusió final, vendre per internet cada vegada és més díficil i s'ha de treballar més, el cost és més alt però els resultats més bons. La clau? exportació i sempre comptant amb els dispositius mòbils com a plataforma. Ah! i la tecnologia HTML5 s'acabarà impossant en els mòbils, a Apple la tècnologia que va utilitzar per destruïr el Flash se li pot girar en contra. Temps al temps.

Qualcomm fabricant de processadors per mòbils, presentaven l'acceleració 3D i motor Hardware JS per HTML5.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El futur de les comunicacions no passa pel 5G ni el 6G

Flone, el teu smartphone no vola?

Ja és oficial