Si us plau Google Adwords millora!


Agafant com a punt de partida que Google té el 97% del mercat de les cerques a Espanya, i que la major part de les compres provenen de les cerques, sembla clar el perquè els anuncis en el buscador són tant importants. 
Com es diu aquesta plataforma? Doncs, Google Adwords. D'aqui surten els diners dels que "menja" Google. Per tant, hauria de ser una eina molt puntera, però la veritat és que a vegades sembla que no li dongui la importància que li toca. Perquè dic això, doncs molt fàcil, punts de millora:

1) Velocitat i fàcilitat d'actualització, doncs el primer punt és molt fluix i el segon deixa molt que desitjar, si no és que pagues l'API de conexió i et fas la teva pròpia plataforma de gestió (i si, heu llegit bé l'API d'adwords és de pagament, té tela!)

2) Accés, seria lògic que fos fàcil accedir-hi, doncs no! Google Adwords és de les poques aplicacions de Google que no té per exemple una aplicació oficial per mòbil, o no té una personalització extrema com es podria pensar a primer cop d'ull. Per exemple, perquè no deixar personalitzar la platforma per agències web? o en una gran empresa deixar-li diferents permisos als diferents usuaris?

3) Conexió amb altres eines, Google és una empresa que sempre parla dels serveis que té interconectats, doncs aqui falla una mica. Tant sols fa pocs dies, que a USA permet en les columnes de gestió de la campanya de Adwords posar-hi dades de l'Analytics tant importants com els % rebots. Actualment, s'ha de fer quasi manualment. 

La questió, aquestes són algunes sugerències, potser les més importants. Però si comencem a pensar en les més petites, les que et millora l'experiència en la gestió diaria, podria omplir un parell de posts més! :)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3