Quo vadis e-commerce?Si analitzem el comerç tradicional podem veure que al llarg dels segles i més actualment podem parlar de décades, té un canvi molt gran, el client i el mercat ha anat fent girs. Desde els carrers especialitzats (medievals) a als centres comercials. 
Per tant, i tal com podem veure el mateix passa amb el comerç electrònic però de diferent manera, a dia d'avui el comerç electrònic està canviant i molt ràpid... els dies són setmanes i els mesos anys... així avancem amb una velocitat que amb la situacio ecònomica actual s'agilitzi o es tinguin en compte "certes coses" que abans es respectaven. El cas més clar, en un principi les botigues (venta minorista) feien la seva botiga online amb uns preus que intentaven buscar "la ganga" però resulta que en poc temps el seu majorista treia la botiga online amb uns preus més ajustats... i poc a poc arriba el fabricant amb un preu més ajustat. I perden? NO, sino que es carreguen la cadena. Això, que es pot donar en alguns casos, cada vegada és més freqüent a tots els àmbits. Hi ha molts matissos, hi ha fabricants que treuen la seva botiga online i respecte els PVP, però d'altres van a "conquistar" el mercat. Qui guanyarà? De moment el consumidor té uns preus més asequibles i la garantia de la marca. Veurem amb el temps, però de moment entre els grans "distribuidors" online que van apareguent (tipus amazon) i els fabricants que van donant el pas, s'haurà de veure quin mercat queda d'aqui a uns 5 - 10 anys.

Comentaris

  1. em tens entretinguda! porto hores donant-li voltes al tema i de moment jo tampoc tinc clar el camí que seguirà l´evolució del comerç electrònic... però, en tot cas, espero que sempre sigui en benefici cap al consumidor!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Molt agarït pel teu comentari

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3