El comerç electrònic puja, perquè no les ventes de la meva botiga online?




Noves xifres de record del comerç electrònic, una bona noticia... un brot verd... un "espetec"... una bona noticia. Però, en moltes botigues online sembla que no és la mateixa tendència, que sigui més a un estancament, que passa?
Si analitzem les dades sembla que el volum gros del comerç electrònic prové del sector turístic, parlem de agencies de viatges online, transport aeri i de viatge terrestre. Aquest volum és més o menys el 33% del total. I si ho analitzem al detall... resulta que són els grans gegants d'aquest sector (en mans de pocs). 
L'exemple, és l'augment de venta de llibres, discos i diaris online, vol dir això que les botigues online que venen aquest tipus de productes pujen?...doncs no! és apple, google play, amazon...
Apart de tot això, ens trobem amb el numero prou significatiu de noves botigues online que surgeixen diariament. Tot això, fa que la importància de diferenciar-nos sigui cada vegada més important, s'ha de pensar que cada vegada més competim a nivell mundial, botigues online d'altres països també tradueixen les seves webs pel nostre mercat, som-hi i endevant! :)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3