Properes conferènciesMolts de vosaltres m'heu demanat que us posi l'agenda de les pròximes xerrades que faré, us poso els diferents llocs on em trobareu en les properes setmanes i els temes dels que parlaré:

Dissabte 26/10/2013: Novetats de posicionament. Volcanica.cat. La volcànica.cat és una festa de les tecnologies, consta d'una LAN party es pot portar el teu ordinador i jugar a diferents competicions, s'imparteixen xerrades i activitats obertes a tothom. Inscripcions.

Dimarts 29/10/2013: Principals claus del comerç electrònic. Fires de Girona - BNE JCI Girona. En el marc de les fires i festes de girona a la Sala d'Actes del Palau de Fires de Girona i organitzat per la Jove Cambra internacional de girona es crean un seguit de xerrades sobre internet seguit d'un networking entre els assistents. Inscripcions.

Dilluns 04/11/2013: Eines Google: Google apps, serveis cloud.... Consell Comarcal de l'Alt Empordà. El Consell ha organitzat aquest 2013 un seguit de jornades formatives orientades a empreses i emprenadors sobre temes TIC, per ser més competitives. Inscripcions.

A més, em podreu escoltar en el programa Quin Mati de Radio Vilafant tots els dimarts de 12:30h a 13h en la secció sobre Xarxes Socials.

Ens veiem ;)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3