21 d’octubre de 2013

Properes conferènciesMolts de vosaltres m'heu demanat que us posi l'agenda de les pròximes xerrades que faré, us poso els diferents llocs on em trobareu en les properes setmanes i els temes dels que parlaré:

Dissabte 26/10/2013: Novetats de posicionament. Volcanica.cat. La volcànica.cat és una festa de les tecnologies, consta d'una LAN party es pot portar el teu ordinador i jugar a diferents competicions, s'imparteixen xerrades i activitats obertes a tothom. Inscripcions.

Dimarts 29/10/2013: Principals claus del comerç electrònic. Fires de Girona - BNE JCI Girona. En el marc de les fires i festes de girona a la Sala d'Actes del Palau de Fires de Girona i organitzat per la Jove Cambra internacional de girona es crean un seguit de xerrades sobre internet seguit d'un networking entre els assistents. Inscripcions.

Dilluns 04/11/2013: Eines Google: Google apps, serveis cloud.... Consell Comarcal de l'Alt Empordà. El Consell ha organitzat aquest 2013 un seguit de jornades formatives orientades a empreses i emprenadors sobre temes TIC, per ser més competitives. Inscripcions.

A més, em podreu escoltar en el programa Quin Mati de Radio Vilafant tots els dimarts de 12:30h a 13h en la secció sobre Xarxes Socials.

Ens veiem ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Molt agarït pel teu comentari