Emprenedoria en 5 punts: Ricard Branson


Feia dies que no escribia al blog, i arrel d'una entrada a la web de virgin.com, m'han fet reflexionar els següents punts que m'agradaria compartir amb vosaltres. Aquests consells de Sir Richard Branson des de la seva experiència com a emprenedor i CEO.

    Just do it !

El que em recorda l'eslògan de Nike " Just do it ! ", les excuses et fan perdre un temps molt valuós i el pitjor , et convencen que no pots quan no és així . Cal utilitzar les teves energies en idees positives i per generar alternatives .

    Have fun!

És a dir , diverteix-te. Quan un multimilionari diu que els diners han passat a ser el primer, les seves paraules queden una mica devaluades, però, és cert que els que triomfen són els que es diverteixen amb el seu treball i posen tota la passió en el que fan, els diners acaba arribant com a compensació per fer el que a un li agrada .

    Be brave !

Aquest punt és fonamental i , potser , el més rellevant . Segons Richard Branson l'èxit d'un negoci no es basa en tenir punts reeixits sinó en sobreviure als moments difícils . En altres paraules, conforme als seus principis cal prendre riscos, però són riscos calculats. És a dir, cal arriscar- dins les possibilitats de cada un per mantenir-se en una zona de confort estanca , i avalua les conseqüències.

    Challenge yourself

Per Branson, la seva gran motivació són els desafiaments ja que són l'únic que li ajuden a créixer en la vida i el que li permet millorar. Recordeu la zona de comfort!

    Be nice

Una cosa que sovint s'oblida. S'ha de tractar a totes les persones igual sense importar qui són, en l'àmbit empresarial cal aprendre que cada persona amb la seva funció corresponent és imprescindible i així cal fer-ho saber, valorant i respectant-la.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Transformació digital i agenda 2030