El potencial del video en màrqueting digital

No hi ha dubte que les formes tradicionals de màrqueting ja no són tan efectives com abans i és possible que aquells que veien un augment de vendes mitjançant el màrqueting digital estiguin perdent estratègies clau que puguin accelerar encara més el creixement. Ho he pogut comprovar en campanyes de SEO i de SEM, on tradicionalment eren les estratègies clau en quasi tots els sectors, actualment però el vídeo màrqueting ha vingut per quedar-se al integrar un nou concepte, el de comunitat de marca.
Us deixaré conèixer tres raons poderoses per les quals el màrqueting de vídeo és important el 2020 i com podeu obtenir millors resultats amb menys pressupost de màrqueting.


1. Capteu l'atenció ràpidament.
És important assegurar-vos que, durant la primera fracció de segon de la vostra campanya, pugueu cridar l’atenció de la gent i deixar-los de desplaçar-se pel feed per captar la atenció a la vostra marca. Això significa que tenim una fracció de segon per captivar el nostre públic i mantenir la seva atenció durant més temps. Aquí cal comentar que els primers 8 segons del vídeo són la clau de la continuïtat. 


2. Optimitzeu la despesa publicitària.
El màrqueting de vídeo és una de les maneres més rendibles actualment. Invertir diners en visualitzacions de vídeo és un mètode fantàstic per obtenir una exposició de la vostra marca amb pocs diners i un bon retorn. A la nostra empresa, la forma més rendible d’orientar els nostres clients potencials a les xarxes socials és mitjançant la campanya de visualització de vídeos.


3. Reorientar els espectadors mitjançant llindars de visualització

Un secret per als professionals del màrqueting es troba en la realització de campanyes de visualització de vídeo de pagament, és el fet que Facebook atorga la possibilitat de reorientar els espectadors de vídeo exactes en funció de la durada que cada usuari va veure el contingut del vídeo. S'inclou directament a la plataforma Facebook Ads Manager, cosa que permet canviar els objectius als usuaris sense instal·lar Pixel (cookies) en un lloc web. Així segons els segons que ha vist pots enfocar campanyes concretes a cada usuari. 

Actualment a Alterego web, estem realitzant un seguit de videos amb contingut de marquèting digital i d'empresa per els nostres seguidors, si ens voleu seguir, ho podeu fer en qualsevol xarxa (Facebook, Instagram, TikTok, Youtube...) adjunto un dels videos explicant el video marquèting que fem:Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Bing Maps la competència real a Google Maps