La IA revelació del 2022

 

A finals del 2022, ens varem trobar la revelació de tot el potencial de Openai amb els seus nous algoritmes, però que és i qui són. Deixem que la pròpia IA ens ho digui:

ChatGPT-3 és un model de llenguatge desenvolupat per OpenAI que utilitza el processament de llenguatge natural (NLP) per generar text. Aquest model és especialment notable pel seu gran conjunt de dades d'entrenament, la seva capacitat per generar text coherent i per la seva flexibilitat en diferents tasques NLP.

OpenAI és una organització de recerca en intel·ligència artificial amb l'objectiu de desenvolupar tecnologies avançades de IA de forma segura i responsable. Han desenvolupat una sèrie de models de llenguatge, incloent-hi GPT-3, que són considerats com un dels millors models de generació de text actuals.

GPT-3 és especialment popular pel seu ús en aplicacions com el generador de text automàtic, la traducció automàtica i el processament de llenguatge natural en xarxes socials. A més, GPT-3 també ha estat utilitzat per desenvolupadors per crear aplicacions i serveis innovadors com assistents virtuals, generadors de codi i fins i tot jocs.

OpenAI ha obert GPT-3 per a l'ús en una varietat d'aplicacions mitjançant una API, permetent que els desenvolupadors i empreses d'arreu del món utilitzin el seu model per crear noves aplicacions i serveis.

En resum, GPT-3 de OpenAI és un model de processament de llenguatge natural molt avançat i versàtil que ha obert moltes oportunitats per a desenvolupadors i empreses per crear aplicacions i serveis innovadors en una varietat d'àrees.

* La imatge que acompanya l'entrada al blog també es generada via IA 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3