Neix Avantiam


Alterego Web i Sixtemia anuncien la seva fusió per crear la consultora Avantiam, un líder de mercat en solucions digitals en web i APP.

La nova entitat combinarà l'experiència i la fortalesa de les dues empreses per millorar l'oferta de solucions i expandir l'abast al mercat internacional.

En un moviment estratègic destinat a reforçar la seva posició en el mercat de la tecnologia, Alterego Web, una empresa reconeguda com a líder en solucions de comerç electrònic i solucions funcionals a empreses de tots els sectors, i Sixtemia, líder gironí en desenvolupament d'apps mòbils, han anunciat la seva fusió. Aquest acord combinarà els coneixements empresarials i l'experiència tècnica de totes dues organitzacions per impulsar la innovació i el creixement.

La nova empresa operarà sota la marca Avantiam i serà dirigida per Albert Alemany i Josep Mª Teixidor. "En unir forces amb Sixtemia, estem entusiasmats sobre les sinergies que crearem per als nostres clients i empleats," declara Albert Alemany, CEO de l’antic Alterego Web. Complementant a les dues empreses, Avantiam tindrà una presència reforçada en solucions de gestió i de digitalització de processos empresarials, beneficiant-se d'una base de clients ampliada i amb la possibilitat d’expansió de serveis.

Davant l'arribada d'una nova era en la digitalització, Avantiam està preparada per afrontar els reptes de demà amb agilitat, creativitat i un compromís irrompible cap a la innovació. Continuant amb l'esperit pioner de Sixtemia i Alterego Web, mirarem cap al futur amb determinació i entusiasme, decidits a deixar una empremta que modelarà el mercat per enfrontar els reptes amb seguretat.
www.avantiam.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Eines per blogger

El colapse d'un Gegant anomenat Google

Logos Oficials per l'HTML 5 i CSS 3